Kunst

Carl Johan Bergman och Silva i samarbete

21-01-2014 11:07 Silva Norway Under 2014 kommer Carl Johan Bergman vara aktiv ambassadör för Silva. Samarbetet har redan smygstartat och redan nu syns Silva p? Carl Johans träningskläder.

Under 2014 kommer Carl Johan Bergman vara aktiv ambassadör för Silva. Samarbetet har redan smygstartat och redan nu syns Silva p? Carl Johans träningskläder. Världscupen i Skidskytte har dragit ig?ng och därmed har den intensiva tävlingssäsongen för Carl Johan Bergman startat. Det stora m?let för säsongen är pallplacering under mästerskapen i Sochi. M?nga träningstimmar har avverkats i jakten p? den perfekta formtoppen. ? För mig är det viktigt att variera min träning. Cykla, springa, paddla och ?ka skidor är exempel p? aktiviteter jag väver in i min träning under ?ret. För att jag ska kunna träna p? bästa sätt är det givetvis viktigt att jag har utrustning som ger mig möjlighet att träna som jag vill och när jag vill. Jag har länge använt Silvas produkter för att skapa mig frihet i min träning s? det känns jättekul att vi nu startar ett tajt samarbete. Deras pannlampor gör att jag kan träna ute även om det blivit mörkt, vattentäta p?sar h?ller mina kläder torra och kompasserna gör att jag kan träna i obanad terräng. Säger Carl Johan. Samarbete innebär att Carl Johan blir aktiv del i Silvas produktutveckling med sin erfarenhet bidra med nya idéer och i sin intensiva träning göra utförliga produkttestningar av kommande nyheter. Under hösten 2014 drar Silva ig?ng en kampanj med fokus p? fem aktiviteter: XC skidor, trailrun, MTB cykling, orientering och friluftsliv. Carl Johan Bergman är utsedd ambassadör för skid?kningen och kommer därmed bli ett frekvent ansikte i Silvas marknadsföring av de nya produkterna. Sedan 1933 utvecklar och säljer Silva tillbehör till sport- och outdooraktiviteter. Fokusomr?dena är löpning, längdskid?kning, cykling, orientering och friluftsliv. Silvas produkter kännetecknas av hög teknisk funktionalitet och innovativ design. Produkterna utvecklas i Sverige med en design och konstruktion som är anpassad för att klara de tuffa p?frestningar som det nordiska vädret och klimatet innebär. Sedan 2011 ägs Silva av Karnell. Läs mer p? www.silva.se.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy