Kunst

Marion Ravn signerer med Sony Music!

21-01-2014 13:25 Sony Music Norway

Vi er stolte av ? meddele at Sony Music har inng?tt et samarbeid med Marion Ravn om hennes kommende album-prosjekter.? ?Marion Ravn har utrolig nok i en alder av 29 ?r allerede 20 ?r som plateartist bak seg; f?rst som barnestjerne her hjemme, s? erobret hun verden som den ene halvdelen av M2M, f?r hun viste en ny og m?rkere side ved seg selv med solodebuten ?Here I Am? i 2005.? ? I 2013 slapp hun det kritikerroste albumet “Songs From A Blackbird” med bl.a. radio-hitene “The Minute” og “Driving”. Albumet n?dde helt opp til #3 p? VG-lista.? ?”Vi har hatt et veldig bra distribusjonssamarbeid med Sony Music p? mitt forrige album, og jeg er veldig stolt over ? f? knytte enda sterkere b?nd med dem. 2014 blir nok et spennende musikk?r for meg, og jeg gleder meg til ? f? jobbe enda tettere med det fantastiske teamet til Sony Music.” sier Marion Ravn.? Marion Ravn vil v?re aktuell med nytt material i l?pet av v?ren 2014. Hun vil dessuten i v?r ogs? v?re aktuell i kino-musikalen “Ta Meg Med” som har premiere 7. mars, samt Studio 1 p? NRK2 5.mars.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy